Eindelijk verzet tegen Euronazi Frans Timmermans

Nadat Frans Timmermans in Nederland dood en vederf had gezaaid, vertrok hij naar Brussel om daar samen Adlolf Claude Juncker Europa versneld naar de afgrond te brengen. Geen land en geen regeringsleider heeft tot op heden het lef gehad om de catastrofale geldverslindende EU een halt toe te roepen. De enige uitzondering is Engeland dat een moedige en historische keuze heeft gemaakt. De heldere bevolking koos voor de Brexit.

In Polen zijn rechters die recht spreken, en dat wil de EU niet. Er moet en zal op Europese wijze recht gesproken worden hetgeen betekent dat alles als discriminatie moet worden beschouwd om de vluchtelingen ongehinderd onze vrijheid en democratie kapot te maken, pas dan is Brussel tevreden. Mark Rutte heeft het samen met Alexander Pechtold het al voor elkaar in Nederland. De rechterlijke macht bestaat voornamelijk uit vrouwen met een D66 voorkeur en kleur en matsen alles wat getint is en straffen de Nederlanders die verzet kritisch zijn en verzet aantekenen.

In Polen is het gelukkig anders gesteld. Het land verzet zich en kiest voor de soevereiniteit, het land wil niet nog eens ten prooi vallen aan Nazisme zoals in WOII en weigert de EU vijand binnen te laten en de rechtspraak te laten hervormen. Hongarije steunt inmiddels de Poolse regering en dat juichen we toe, inmiddels zijn er dus drie landen die Nazi Frans en z’n volgelingen de deur wijzen en hopelijk volgen er nog vele. Nederland zal pas volgen als de “oorlog” voorbij is en bestaat dan alleen nog maar uit verzetshelden.