Eerste bootvluchtelingen aan wal in Scheveningen?

Met dank aan een Scheveningse lezer, dachten wij te vernemen dat de eerste bootjes met vluchtelingen nu ook al in Scheveningen aan wal waren gekomen. We hadden het mis, wat blijkt, Scheveningen helpt Italië van de wal in de zee.

Nederlandse hulpverleners helpen Noord Afrikaanse kindertjes het water in, handje in handje terwijl de moslimmoeders met smartphones het ontroerende tafereel via 4G op uw kosten vastleggen. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze zijn uitgezet en moeten terugzwemmen naar Noord Afrika, maar dat lijkt ons onwaarschijnlijk.

Het zal ons niets verbazen als deze ‘vluchtelingen’ ook nog een gratis ritje krijgen in het Scheveningse reuzenrad, zodat ze hun beloofde geboorteland vanuit Nederland kunnen zien, ze gaan er tenslotte binnenkort toch weer op vakantie en op uw kosten naar toe nu de oorlog voorbij is die er nooit is geweest.

We weten allemaal dat Italië de toestroom van de vele economische vluchtelingen niet aankan vanwege de hulp die de gelukszoekers krijgen van gesubsidieerde hulporganisaties die met name Amsterdamse querulanten het gespuis met bootjes uit zee laten opvissen. Daarna kan u levenslang blijven betalen terwijl Frans Timmermans u vanuit Brussel toelacht.

Prijs de zee, maar blijf aan wal

(De zee is onvoorspelbaar en gevaarlijk dus begeef je niet op zee)