Door kiezers uitgekotste PvdA gaat tóch weer mee regeren

Alsof het de laatste mogelijkheid is na alle ‘uitputtende formatiepogingen’, de grote verliezer van de verkiezingen komt via de corrupte achterdeur tóch weer in het door en door rotte Haagse pluche te zitten. Het misselijke van het verhaal is dat de formatie partijen Alexander Pechtold het NSB kostuum hebben laten aantrekken, hij heeft handig de CU buitenspel gemanoeuvreerd met als bedoeling zijn linkse bloedbroeders uiteindelijk naar binnen te loodsen.

Hoe kan het ook anders, de formateur is een bejaarde PvdA nivelleringssocialist die samen met z’n partijgenoten al tientallen jaren lang ons land naar z’n duvel heeft geholpen. Ook is hij een huisvriend van de uitvretende geldverslindende Oranjes. De politie kan de criminaliteit niet meer aan en rechters veroordelen alleen nog maar kruimeldieven om maar niet te hoeven discrimineren. Zwarte Piet heeft het land al moeten verlaten onder druk van o.a. kleurgenoten. Het programma Opsporing verzocht staat onder curatele om er voor te zorgen dat er een niet al te eenzijdig beeld van de verdachten wordt geprojecteerd. Dit alles heeft met name de PvdA op het geweten. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de alle financiële reserves die zijn vernietigd door de linkse partij, geld dat nu goed aan de vergrijzing en de zorg had kunnen  worden besteed. Onze bejaarden hebben nu dankzij de PvdA het nakijken.

De kiezer heeft het gelukkig na al die tijd ook doorgekregen en heeft de PvdA weggevaagd bij de laatste verkiezingen. Tóch schuift de plunderpartij weer aan bij het huilend motorblok en zal de komende jaren weer verderf gaan zaaien tegen de wil van het volk. Helaas zal iedereen het weer voor zoete koek slikken, zorg dat je geen ‘Sympathy for the Devil’ toont want dan rekenen je buren, je familie en je collega’s je af, stemmen op partijen die de politieke corruptie willen aanpakken is dodelijk, het kost je je toeslag voor de kinderopvang en misschien ook nog wel je bakfiets of je elektrische auto.