D(onor)66 massaal uitgelachen

Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Pia Dijkstra, een graaiende en dus linkse BN’er. Ik heb voor de omroepen gewerkt en daar heb ik geleerd om niet met de realiteit om te gaan.

Tegen alle adviezen in blijf ik graaien, zo snel en zo veel mogelijk natuurlijk. Geld maakt niet gelukkig en daarom zocht ik een andere bron van graaien (levensinkomsten). Een ludieke handel is namelijk menselijke organen, in andere landen wordt er veel geld aan verdiend dus waarom niet in mijn groen D66 wonderland?

Ik heb me samen met mijn partijgenoten die graag boven het volk staan en goed naar de ‘succesvolle’ Alexander Pechtold luisteren, hard gemaakt voor het afnemen van uw organen. We doen het wel netjes, we wachten totdat u dood bent, pas dan snijden we u automatisch open om uw organen aan andere mensen te schenken. We kunnen dit doen omdat we onze nog dommere politieke collega’s hebben weten over te halen om voor het wetsvoorstel te stemmen.

In onze democratie is het nu zo dat als u keurig uw smoel dicht houdt (dat heeft onze voorkeur), u automatisch donor bent, u hoeft dus niets te doen, zodra u sterft van met name de ergernis aan personen zoals ik en mijn partijgenoten, verdwijnen uw organen  automatisch uit uw lichaam .

Vandaag werd ik ondanks mijn leeftijd (63) toch nog een keer ongesteld. Ik las namelijk dat er heel veel Nederlanders de moeite hebben genomen om zich via het donorregister uit te schrijven. Dat betekent dat heel Nederland nu niet meer kan rekenen op uw organen. Nou sorry hoorrrr, wat een ondankbaar volk.

Ik blijf donor en ik wil graag Alexander’s geslachtsorgaan als hij binnenkort uit het leven stapt.