Dick S. verwacht geen aanslagen in Nederland, wees op uw hoede

Nederland is heilig, dat weten we allemaal. Ons land is dermate heilig dat de volgelingen van Allah massaal domicilie hebben gekozen in ons land en de rest van Europa. Wij kunnen niet bevestigen of het komt door de riante uitkeringen, huizen, gezinsherenigingen etc. die ons land de arme moslims biedt. Wel weten dat het strafbaar is iets te zeggen over het verval en de veloedering van onze democratie zolang dit in verband wordt gebracht met de instroom van moslims.

Het valt op dat de de instroom van moslims grote problemen oplevert in Europa. De laatste jaren komen er duizenden moslims per dag bij die geholpen worden door mensenhandelaren en gesubsidieerde organisaties zoals Artsen zonder Grenzen, Amnesty International etc. Onder het mom van vluchteling is iedereen welkom die ‘het beste voor heeft’ met de democratie in Europa en de rest van de wereld. We moeten absoluut niet vergeten dat er vele hoogopgeleiden tussen de stroom vluchtelingen zitten.

Zoals we allemaal weten is Europa het toneel van bloedige aanslagen in naam van de Islam. Natuurlijk is Donald Trump gek en ziet overal spoken, wat hij zegt is allemaal bangmakerij. Helaas kwam het gisteren weer haarfijn uit. Een maand na de Amerikaanse waarschuwing vonden er al 2 aanslagen plaats in Manchester en London.

Volgens onze nationale terreurbestrijder Dick Schoof hoeven wij ons geen zorgen te maken. Onze collega’s van Geenstijl zien dat anders en vinden het verstandig om alvast een gun aan te schaffen omdat onze overheid u niet beschermt. Wij zijn het met Geenstijl eens, natuurlijk kan er ieder moment een aanslag in NL plaatsvinden. Als het in heel Europa gebeurt, waarom dan niet in ons land?

2017

VS waarschuwen reizigers voor terreurdreiging in Europa

Vakantiegangers die toch gaan wordt geadviseerd extra op te letten

2 mei 2017 – De Amerikaanse overheid waarschuwt haar burgers opnieuw voor de dreiging van terreur in Europa. Het negatieve reisadvies geldt tot 1 september en volgt op de aanslagen in Frankrijk, Rusland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Die bewijzen volgens de VS dat ‘terreurgroepen in staat zijn tot zowel het plannen als uitvoeren van aanslagen in Europa. Lees verder

    1. Hans Wiegman 4 juni 2017

    Add Your Comment