De oplossing: Vluchtelingen gaan Nederlandse kinderen les geven

Iedereen wist het al  en nu is ook het bewijs geleverd, vluchtelingen zijn goed opgeleid en hebben een kennis van onschatbare waarde. We dachten altijd dat het niveau van het Nederlandse onderwijs wereldwijd als hoogstaand werd gezien maar eigenlijk vallen we teniet bij de kwaliteiten van de Noord Afrikaanse en Aziatische matrozen, stuurmannen en kapiteins. Zij riskeerden hun leven voor ons Nederlanders die te weinig kennis en mankracht hebben om onze eigen kinderen op te leiden.

Binnenkort komen de eerste gelukszoekers onze onderwijzers verdrijven die er helemaal niets van begrepen hebben, wij hebben tenslotte alleen maar water en van woestijnen en Allah hebben we geen Syrische kaas gegeten.

Eva Bik van de Nationale Denktank vertelt u hoe het werkelijk zit. Door de uitstroom van leerkrachten hebben we geen keus. Zij weet precies wat we nu hebben en wat de gevaren zijn waar ons onderwijslandje aan ten onder zal gaan. Dank je wel Eva voor je scherpe analyse, hoeveel subsidie hebben jij en je andere huppelkutten en denktankers van ons ontvangen voor alle spinsels waar niemand een touw aan vast kan knopen?