Crap App kost u klauwen vol met geld

U ziet ze vast wel eens om u heen, mensen met een niet blanke huidskleur die zich niet kunnen gedragen of, intellectueel uitgedrukt, zich misschien niet goed kunnen concentreren op het naleven van de regels die zo hier en daar wel eens bestaan in het westerse Nederland.

Het gebeurt wel eens dat de politie moet optreden omdat gekleurde handen in damesslipjes, winkelschappen, broekzakken en huiskamers verdwijnen zonder toestemming. Natuurlijk zijn er ook blanke figuren die zich hier aan schuldig maken, maar die vallen volgens de werkelijke misdaadstatistieken teniet bij de ‘colourcases’. Ook zal de politie wel eens te enthousiast zijn als het gaat om preventief te werk gaan. We moeten natuurlijk eerst afwachten of uw dochter werkelijk is verkracht, pas dan kunnen we aangifte doen alhoewel hiervoor geen voorbedrukte aangifteformulieren voor u klaarliggen, die zijn exclusief voor Geert Wilders bestemd als hij uitspraken doet over bepaalde doodgoeie bevolkingsgroepen.

Vorig jaar werd (c)rapper Tyhoon aangehouden omdat de politie dacht dat er iets niet klopte, een gekleurde man in een te dure auto. De politie gaf toe fout te zitten en heeft vervolgens excuses aangeboden. Dat was volgens ‘ruim denkend’ Nederland natuurlijk niet voldoende, het bewijs was geleverd dat alle zwarte mensen als criminelen door de politie worden behandeld. Er kwam meteen veel geld vrij om een app te bouwen waarmee iedere zonderling met 1 druk op de knop (zonder handschoen) kan aangeven dat hij of zij zich door de politie gediscrimineerd voelt.

Het zal wel aan het uitvallen van de 3G en 4G zendmasten liggen dat er slechts door 10 klooioos is geklaagd over het politieoptreden. Helaas heeft dit aapje-appje weer boevenblauwen vol met geld gekost. Voelt u zich als belastingbetaler nu niet ETISCH GEPROFILEERD?