Corrupte douanier en meervoudige verkrachter beiden 14 jaar de bak in, klopt dit?

U moet zelf maar oordelen, moeten een corrupte douanier en een meervoudige verkrachter dezelfde straf krijgen?

Vandaag kreeg de man met de typisch Hollandse naam Mustafa A. 14 jaar cel voor het op bestiale wijze verkrachten van drie jonge vrouwen (waarschijnlijk zijn het er meer maar kon de politie wegens drukte geen aangifte opnemen). Tegelijkertijd kreeg de corrupte douanier met de oud Hollandse naam Gerrit G. eveneens 14 jaar gevangenisstraf voor het aannemen van 3,5 miljoen euro aan steekpenningen in de Rotterdamse haven.

Beide zaken zijn natuurlijk ernstig maar we kunnen ons nog goed herinneren dat Volkert van der Graaf ongeveer dezelfde straf kreeg voor het vermoorden van de premier (in aanbouw) van Nederland. In feite is het verkrachten van vrouwen hetzelfde als het vermoorden van het vrouwelijk schoon, ze zijn geestelijk kapot voor de rest van hun leven, dan hebben we het nog niet eens over de ouders en overige familieleden en vrienden die ook zwaar getroffen zijn.

Menigeen zal het er over eens zijn dat de straf voor de douanier wellicht op z’n plaats is, maar de vieze vuile verkrachter zonder berouw zou minimaal 3 keer levenslang moeten hebben krijgen. Helaas mag dat niet van uw linkse landgenoten en uw geliefde leiders in Den Haag en Brussel, het zou onmenselijk zijn. Is Mustafa A. een mens? nee het is een beest en een beest mag ritueel geslacht worden volgens een bepaald geloof.