Belemmering export varende condooms is dé oplossing vluchtelingenprobleem!

We mogen trots zijn op Nederland. Ons land maakt deel uit van de EU en uitgerekend de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU hebben in Brussel besloten dat het moeilijk maken van de export van rubber bootjes naar Libië dé oplossing is om de vele aanslagen, verkrachtingen, winkeldiefstallen en berovingen in o.a. Nederland tegen te gaan.

De genialiteit druipt ervan af, mensensmokkelaars die alleen maar afhankelijk zijn van Europese rubber bootjes zijn nu ten dode opgeschreven, ze weten zich nu geen raad meer. We hebben ons ooit eens laten vertellen dat die mensensmokkelaars verlengstukken zijn van de corrupte regeringen in de landen die van de EU zeecontainers vol met ontwikkelingshulp ontvangen en dat er ook nog eens ontelbaar veel gesubsidieerde misdadige linkse stichtingen, bendes etc. zijn die eveneens van Brussel ladingen met subsidies ontvangen om onder het mom van vluchtelingenhulp de mensensmokkelaars te fourneren met uw belastinggeld. Het ontwikkelingsgeld wordt weer verdeeld onder de zogenaamde vluchtelingen die met uw muntjes een plekje in een rubber bootje kopen voor de oversteek naar Europa dat vervolgens weer wordt uitgekleed.

Nu zou je denken dat het stoppen van de ontwikkelingshulp en de subsidies de oplossing is om de toestroom roofdieren uit Afrika te stoppen. Nee, helaas voor u, dat gaan we niet doen. We gaan de export van varende condooms moeilijk maken, alleen als je kan aantonen dat je zo’n rubberen speeltje voor de visserij nodig hebt, dan mag deze wel vanuit Europa worden geëxporteerd. Grappig detail is dat de meeste rubber bootjes uit China komen, dus de Europese ministers hebben zelfs deze boot gemist!

Voortaan krijgen we dus geen vluchtelingen meer naar ons land maar vissers die nu ook onze zee komen leegroven, de winkels en onze huizen zijn al leeg, een gat in de rubber boot markt!