Belastingdienst nog steeds ongecontroleerde en corrupte bende

Sinds het regeerakkoord uit 2012 ontving de belastingdienst meer dan 158 miljoen euro extra om misstanden en achterstanden te elimineren. We zijn inmiddels 5 jaar verder en nu blijkt dat de belastingdienst een miljard euro heeft laten lopen aan frauduleuze aangiften waarvan de dienst op de hoogte was. Het volk wordt uitgeknepen en bekende en bevriende fraudeurs van de BV Nederland worden ontzien.

VVD staatssecretaris Wiebes die wellicht meer verstand van een lege reageerbuis heeft, had de fiscus voor ons allen op orde moeten brengen, maar zoals  gewoonlijk is ook deze belofte niet door Mark Rutte en zijn eveneens incapabele leugenaars nagekomen en zal de belasting dus weer omhoog gaan.

Natuurlijk valt dit zoveelste schandaal weer onder de noemer gebrek aan personeel, vergissingen en te weinig controle, terwijl de realiteit leert dat ons kabinet en de ambtenaren op de ministeries zo onkundig en/of corrupt als de neten zijn. Ongetwijfeld zullen velen het niet met ons eens zijn omdat ze zelf geen juiste aangifte doen, met name VVD’ers zijn hier heel sterk in. Zij zullen nu zeggen dat wij allen fascisten zijn of niet zijn opgeleid en daarom zulke domme conclusies trekken. Gelukkig komen er steeds meer mensen die de corruptie niet meer accepteren, maar het land zal nog vele klappen moeten incasseren voordat het gros het ook durft te beamen.