Aanrandingen a la Keulen tijdens Parkpop, wie zijn de daders?

Het grote Parkpop festival in Den Haag is uit de hand gelopen. Het gebeurde gisteren maar nu pas is bekend geworden dat er diverse vrouwen zijn aangerand en dat daardoor vechtpartijen zijn uitgebroken waarbij diverse gewonden zijn gevallen. Daderinformatie wordt uiteraard niet prijsgegeven want dat is privacyschending, afhankelijk van de afkomst van het tuig. Het lijkt op de aanrandingen tijdens oud en nieuw in Keulen waar de daders ook onmogelijk leken te kunnen worden geïdentificeerd. Pas na veel druk bleek het uiteindelijk om Noord-Afrikaanse asielratten te gaan die door de Duitse regering en Brussel met open armen waren ontvangen.

Opvallend is dat het zo lang duurt voordat de berichtgeving hierover naar buiten komt. Het zal naar ons gevoel ongetwijfeld te maken hebben met de identiteit van de viespeuken. Waren het Mohammed al Smeerlap en Abdoel Verkragtoel,wie zal het zeggen. Als het namelijk Henk of Gerard waren geweest, dan was er dezelfde dag al een politie bericht uitgegaan met de namen Henk V. en Gerard A. Kennelijk is het Hollandse protocol weer uit de kast getrokken als het gaat om raciale problemen, die dienen te allen tijde in de smerige doofpot van de BV Nederland en Brussel te worden gestopt.

Hot item in Den Haag is momenteel wie de ‘dreigbrief’ naar de as-Soennah moskee heeft gestuurd. Misschien zijn dat wel Henk V. en Gerard A. die het zat zijn dat hun land naar de verdommenis gaat.

De organisatie van Parkpop heeft vrijwel zeker instructies gekregen om te verzwijgen wat er werkelijk is gebeurd. Niet zo lang geleden braken er rellen in de Haagse Schilderswijk uit die ook werden geminimaliseerd, het zou gaan om slechts enkele raddraaiers. De rellen daar braken uit na ongeregeldheden in Londen waar een flat vol illegalen afbrandde.

We zijn benieuwd of ook hier de waarheid ooit nog een keer aan het licht komt.