Aangifte doen in Nederland is zinloos, moeten we nu wapens aanschaffen?

In Nederland kan je niet eens meer fatsoenlijk de politie bellen, je dient dan eerst te betalen voor een servicenummer : “Voor een gesprek via 0900-8844 betaalt u 2,8 cent per minuut, met een starttarief van 9,51 cent, plus uw gebruikelijke belkosten”.

Je betaalt al meer dan 50% van je inkomsten aan de Nederlandse staat, dus ook aan Brussel. Helaas mag je niet verwachten dat je dan de politie waarvoor u dus dik betaalt, zomaar kan bellen, eerst dokken! Stel nou dat u het er voor over heeft om dat geld te betalen, dan wacht u de volgende teleurstelling. Het duurt gemiddeld zo’n 10 minuten voordat u iemand aan de lijn krijgt die u in het gunstigste geval begripvol te woord staat. Dat is nog niet alles, als u bijvoorbeeld aangifte wil doen van iets dat u is overkomen, dan komt u snel tot de conclusie dat de kans dat er met uw aangifte iets gebeurt nihil is. Ga zeker geen aangifte doen van uw fiets die is gestolen, u bent opgelicht door internetcriminelen of dat uw ramen door vluchtelingen zijn ingegooid. De politie stopt dat soort aangiften in principe linea recta in de prullenbak of papierversnipperaar.

Gelukkig horen we van het CBS en andere propagandamachines die door onze nationale oplichter Mark Rutte en z’n politieke vrienden op uw kosten verkondigen dat het steeds beter gaat met ons land. Helaas blijken er dus nog een paar kleine vlekjes weg te werken zijn, tot die tijd kunt u wellicht maar beter een wapen aanschaffen om uzelf te verdedigen, van de politie hoeft u dus geen steun te verwachten. Niet zo gek overigens als u weet dat de naam Aalbersberg hetzelfde betekent als Corleone. Helaas zal de aangifte voor verboden wapenbezit en het gebruik ervan met voorrang worden behandeld door een vrouwelijke D66 rechter, zij vindt het niet fatsoenlijk om voor eigen rechter te spelen, dat is alleen aan linkse wereldvreemde vagibefjes van Pechtold toevertrouwd.